Service en onderhoud

Schermen

Voor iedere verschillende situatie zijn er verschillende maten schermen nodig. Wij kunnen je volledig begeleiden en adviseren bij de keus voor een scherm.
Als je zelf je scherm aanschaft, let er dan op dat het een LED scherm is in verband met risico op inbranden en energieverbruik.

Installatie en montage

Zodra je een scherm hebt, moet hij nog gemonteerd worden. Dit kan bijvoorbeeld aan de muur of plafond. Om er zeker van te zijn dat je de functionaliteiten van InfoTV in je zaak optimaal benut leveren wij professionele installatie van je scherm. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken en is je scherm direct te gebruiken!
Lees hier meer over onze montageservice.

Onderhoud

Aangezien het scherm je eigen aankoop is, bieden we hier geen onderhoud voor. Wil je wel volledige ondersteuning voor je schermen? Lees dan rechts meer over de mogelijkheid om te leasen.

De software van InfoTV is een Software-as-a-Service en wordt continue bijgewerkt.

De ontvangers van InfoTV worden vervangen als er technische mankementen zijn, zolang er zorgvuldig is omgegaan met de hardware. In het geval hier twijfel over ontstaat, brengen we € 150 in rekening voor een nieuwe ontvanger.

Lease

Het is mogelijk je scherm bij ons te leasen. Je hebt dan geen investeringspieken en bent niet meer gehouden aan de fiscale afschrijvingstermijn. Heb je interesse of wil je meer informatie over leasen? Neem dan contact op.