Hardware

Scherm

Als je al een scherm hebt, moet je controleren of deze voldoet aan de minimale eisen voor InfoTV:

Aansluitingen 1x HDMI

Voldoet je scherm niet aan deze eisen? Neem dan contact met ons op voor een maatwerkoplossing!

Montageservice

Om je scherm een professionele uitstraling te geven is het aan te raden gebruik te maken van onze montageservice.
Een in digital signage gespecialiseerde monteur zorgt ervoor dat je scherm netjes aan de muur hangt en werkt alles netjes weg.

In welke situaties is de monteur onmisbaar?

• ● Er is geen (sterke) WiFi aanwezig op de plek van het scherm.
  • ● Het scherm en toebehoren moeten voldoen aan een bepaalde mate van diefstalpreventie.
  • ● Er is geen eigen technische dienst.

Wat kost de montageservice?

Omdat iedere montage maatwerk is, maken we per montage een offerte. De kosten bestaan uit de voorrijkosten, materialen en uren. Voor een montage wordt minimaal € 250 in rekening gebracht. Maak je geen gebruik van de montageservice? Dan zorgen we dat alle benodigdheden bij je op locatie worden afgeleverd en kun je zelf aan de slag met aansluiten. Onze ondersteuning beperkt zich echter tot de InfoTV software.